2017. május 16., kedd

M-151 A2 MUTT Jeep eladó
részben felújított





Eladó egy teljes felújítás alatt lévő M-151 A2 MUTT jeep. Az autó a gorög hadseregből származik. Veteránautóként forgalomba helyezhető Magyarországon. 
A felújítás nehezebb részén túl van. A szükséges homokszórási munkák megtörténtek. A karosszéria vörösesbarnára van alapozva. A teljes futómű, és a mechanikai részek fekete festése is készen van. A motorfelújítás gépműhelyben készült, a szükséges alkatrészek megvannak a felújításhoz: dugattyúk, csapágyak, tömítéskészlet stb.
Nagyon sok új, eredtei alkatrészt rendeltünk az autóhoz amerikai raktárkészletből: kormánymű, szélvédő üveg, és gumi, teljes kipufogórendszer, kormánykerék és tartozékai, fékrendszer, akkumulátor doboz fedél, összes lámpa, szimmeringek, gyújtásalkatrészek, futómű szilentek, tartók és csavarok, adattábla, kardánkeresztek. 
A fékdobok és fékpofák fel lettek újítva. A fékekhez új munkahengerek és gumi fékcsövek is vannak. Az összes csavar, és egyes lemezdarabok sárgára vannak galvanizálva. 
A karosszéria munka 95%-ban készen van. A motort és váltót már csak össze kell szerelni, csakúgy mint a futóművet. Szükség lesz még az ülés kárpitozására, és a kábelezés felújítására. Az autóhoz eredeti 7.00 x 16-os gumigarnitúra van, jó állapotú gumikkal. A befejezéshez esetleg szükséges további alkatrészek külföldről történő beszerzése megoldott. Az összeszerelési munkában segítséget nyújtunk.

KAISER, FORD, WILLYS, AM GENERAL  - MUTT JEEP for sale
partly restored to be finished

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése